Logo ECC

 Esports 
 Corporate 
 Championship 

2 jocuri

League of Legends & CSGO

Total premii

6.000 €

Organizare

Ligă cu finala offline

Promoteri

Digital Crusade & REL

Ai colegi pasionați de gaming?

Formează o echipă și înscrie-te la Esports Corporate Championship!

Vino să joci pe cea mai mare scenă de gaming din Romania și arată tuturor că ai cea mai bună echipă!

  • Ce este ECC?
  • Cum mă pot înscrie?
  • Care sunt beneficiile ECC?

ECC este o competite dedicata companiilor si angajatilor din Romania si are ca scop dezvoltarea jocurilor video ca forma de sport. De asemenea, ne dorim ca participantii acestui concurs sa beneficieze de acelasi tratament si conditii de care au parte jucatorii profesionisti de la organizatiile mari de gaming din toata lumea.

Formeaza o echipa de League of Legends si/sau de Counterstrike: Global Offensive alaturi de colegii de munca(minim 5 jucatori). Înscrierile încep în curând.

Studiile arata ca jocurile video, folosite ca exercitiu de team building, pot creste productivitatea unei echipe cu minim 20%. Echipa castigatoare va aduce acasa Cupa ECC, dar si premiul de 3000 de euro. Echipele finaliste vor fi aduse la Cluj Napoca, la evenimentul Digital Crusade, unde vor juca pe scena in fata publicului. Transportul, cazarea si acomodarile vor fi platite de catre organizator.

Câștigătorii vor aduce “acasă” Cupa Esports Corporate Championship, premiul cel mare de 3000 euro, dar vor avea parte și de o experiență de neuitat la finala din Cluj Napoca!

promoted by:

vreau să aflu mai multe detalii