Menu

Please select a menu

REGULI GENERALE DE ACCES LA EVENIMENT
1. Intrarea în eveniment este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite, exclusiv pentru Participanții Autorizați.
2. Accesul în Zona Evenimentului se face doar pe la intrările special amenajate, cu respectarea procedurilor de înregistrare a Biletelor achiziționate, regulilor de check-in și de acces
3. Accesul în Zona evenimentului se va face în funcție de tipul biletului achiziționat.
4. La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentanților Organizatorului sau a altor organe competente sau autorități, Participantul are obligația de a prezenta documentele de acces și actele de identitate.
5. Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a evenimentului, DIGITAL CRUSADE își rezervă dreptul de arestricționa tipul obiectelor ce pot fi aduse în zona evenimentului.
6. Prin urmare, este interzisă intrarea la eveniment cu următoarele obiecte:
· Droguri;
· Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante);
· Produse cosmetice (crema de plaja este permisă);
· Rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm;
· Biberoane;
· Cutii de băutură;
· Conserve;
· Artificii ;
· Lasere;
· Spray-uri;
· Bannere susținute de bețe;
· Scaune;
· Cuțite, arme, obiecte contondente;
· Lanțuri;
· Articole pirotehnice;
· Mâncare sau băuturi;
· Animale;
· Umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerinelor);
· Materiale inflamabile sau explozive;
· Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile;
· Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.
Această listă nu este una exhaustivă, organizatorul având dreptul de a interzice accesul în festival în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea să pericliteze siguranța altor participanți sau ar prezenta un pericol pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului.
1. Este permis accesul cu:
· Aparate de fotografiat compacte;
· Brichete;
· Camere GoPro;
· Selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare);
· Baterii externe.
2. Accesul cu: medicamente însoțite de prescriptie medicală, insulină, picături – uz medical, spray inhalator pentru astm este permis doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau de orice alt document înlocuitor acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.
3. Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea evenimentului vor percheziționa în detaliu fiecare participant, și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca Organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
4. Toți Participanții sunt sfătuiți să consulte lista cu obiecte nepermise și să nu dețină asupra lor astfel de obiecte în cadrul evenimentului.
5. Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu bunuri similare în Zona evenimentului.
6. Pentru siguranța și/sau confortul participanților, organizatorul își rezervă dreptul de a stopa temporar accesul în anumite zone, în cazul în care consideră că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată.